Aanbod sociale huurwoningen

Iedere regio heeft een eigen website waarop alle beschikbare sociale huurwoningen van alle corporaties uit die regio staan. Ons aanbod bevindt zich in de gemeenten Delft, Zoetermeer, Zuidplas, Deventer, Eindhoven en Utrechtse Heuvelrug. Hieronder leest u per gemeente hoe u ons aanbod kunt zien.

Delft en Zoetermeer
Het grootste gedeelte van ons aanbod vindt u in Delft en Zoetermeer. Om hier op te reageren kijkt u op Woonnet Haaglanden.

Zuidplas
Om te reageren op ons aanbod in Zuidplas (Nieuwerkerk aan den IJssel en Moerkapelle) kijkt u op Mijn Dak Midden-Holland.

Deventer
Om te reageren op ons aanbod in Deventer kijkt u op Woonkeus Stedendriehoek.

Eindhoven
Om te reageren op ons aanbod in Eindhoven (Leersum) kijkt u op Wooniezie of Funda.

Utrechtse Heuvelrug
Om te reageren op ons aanbod in Utrechtse Heuvelrug kijkt u op WoningNet Regio Utrecht.

Veelgestelde vragen

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Sociale huurwoningen zijn niet voor iedereen beschikbaar. De overheid verbindt hier voorwaarden aan. Onder andere over de hoogte van uw inkomen.

Uitleg op Rijksoverheid.nl

Wat is passend toewijzen?

Corporaties moeten zorgen dat de juiste woning bij de juiste huurder terecht komt. De regels voor passend toewijzen voorkomen dat mensen met een laag inkomen in te dure woningen gaan wonen.

Lees wat passend toewijzen voor u betekent.

Waar kan ik een klacht indienen over woonruimte verdeling?

Wij doen ons best om, samen met de diverse woonnetten, het zoeken en vinden van een woning voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar toch kan het gebeuren dat u vindt dat er een fout gemaakt is en dat u daardoor benadeeld bent. U kunt dan een klacht indienen.

Voor de regio Haaglanden kunt u voor het indienen van een klacht kijken op:

Regionale Klachtencommissie Woonruimteverdeling Haaglanden

Voor de overige regio's waar sociale huurwoningen van Stedelink op worden aangeboden, kunt u voor het indienen van een klacht kijken op de betreffende regionale website.