Verschillende manieren van betalen

Iedere maand betaalt u de huur aan ons. Het betalen van de huur kan op verschillende manieren. U bepaalt zelf hoe u de huur aan ons overmaakt. Contant betalen kan niet. En vanaf 1 juni 2023 kunt u niet meer betalen via acceptgiro.

Ons bankrekeningnummer

Ons bankrekeningnummer:
Ten name van: Debiteuren

Automatische incasso

Betalen met een automatische incasso of machtiging is de makkelijkste manier, voor u en voor ons. Hiermee laat u de huur elke maand automatisch van uw rekening afschrijven. Het is voor automatische incasso wel belangrijk dat u voldoende saldo heeft.
Meer over automatische incasso

Internetbankieren

U schrijft het huurbedrag handmatig over. Of stelt een periodieke overschrijving in. Zo geeft u de bank opdracht om de huur iedere maand op een vaste dag naar ons over te maken. Wijzigt de huurprijs? Dit moet u zelf aanpassen in de maandelijkse overschrijving.

iDeal

U wilt via iDEAL betalen. U ontvangt dan iedere maand de betaallink via een e-mail. U betaalt door op de betaallink te klikken.
Via de betaallink gaat u naar het bankrekeningnummer van Stichting Mollie Payments voor Stedelink, rekeningnummer NL51 DEUT 0265 2624 61. Op uw bankafschrift staat 'Stedelink via Mollie'.

Betalen via iDeal

Uitkeringsinstantie

Uw uitkeringsinstantie kan de huur voor u betalen. U ontvangt dan uw uitkering min het bedrag voor uw huur. Neem voor meer informatie contact op met uw uitkeringsinstantie.

Door iemand anders

De huur door iemand anders laten betalen is ook nog een mogelijkheid. Gebruik hiervoor het formulier Rekeningnummer wijzigen. Vul het rekeningnummer en de naam in van de persoon die de huur gaat betalen.
Rekeningnummer wijzigen