Schoonmaak en tuinonderhoud

Woont u in een flat of portiekwoning? Wij zorgen dat een schoonmaakbedrijf het portiek, de entreehal en de trappen of lift schoonmaakt. Een tuinbedrijf houdt de gezamenlijke (binnen)tuin in orde. Voor deze service betaalt u servicekosten.

Onderhoud van uw eigen tuin

Heeft u zelf een tuin bij uw woning? Uw eigen tuin onderhoudt u zelf.

Tuin- of erfafscheiding: schuttingen en hagen

U bent (samen met uw buren) verantwoordelijk voor het onderhoud en vervanging van uw schutting en/of terrasscherm – behalve als het terrasscherm / privacyscherm (tot 1,5 meter vanaf de gevel van de woning) echt bij de woning hoort.

Tuinonderhoud


Veelgestelde vragen

Ik ben niet tevreden over de schoonmaak. Waar kan ik dit melden?

De wijkbeheerders controleren de schoonmaak, letten op troep op straat of spullen die in de weg staan. Bent u niet tevreden over het bedrijf dat uw woongebouw schoon maakt? Neem contact op met uw wijkbeheerder.

Mijn wijkbeheerder opzoeken

Ik ben niet tevreden over het onderhoud van de tuin. Waar kan ik dit melden?

De wijkbeheerders controleren of het tuinbedrijf de tuin goed onderhoud. Bent u niet tevreden over het tuinonderhoud dat het tuinbedrijf voor ons uitvoert? Neem dan contact op met uw wijkbeheerder.

Mijn wijkbeheerder opzoeken

Hoe vraag ik portiekschoonmaak aan?

U kunt samen met uw buren portiekschoonmaak aanvragen. Ten minste 70% van de buren in uw portiek moet schriftelijk akkoord gaan met de schoonmaakkosten.

Vraag meer informatie op via het contactformulier