Renovatie en onderhoud

We zetten ons in voor goed onderhouden woningen. Hieronder staan onze renovatie- en onderhoudsprojecten waar we nu bezig zijn. Zodra wij plannen hebben om uw woongebouw of straat te renoveren, ontvangt u een brief van ons.

Delft - Kuyperwijk

De Kuyperwijk in het noorden van Delft is één van de wijken waar we groot onderhoud uitvoeren. Daarnaast houden we de voorzieningen in de wijk op orde. Dit doen we samen met de gemeente en andere corporaties. Deze aanpak heet wijkversterking Kuyperwijk.

Meer over dit project

Delft - Bomenwijk

De nieuwbouw in de Bomenwijk is klaar! Aan de Esdoornlaan en de Tweemolentjeskade staan nog 21 woningen die niet gerenoveerd zijn. We gaan onderzoeken wat er nodig is om de woningen nog 30 jaar mee te laten gaan.

Meer over dit project

Delft - Borneostraat, Lombokstraat en Sumatrastraat

We zijn gestart met de renovatiewerkzaamheden in de Borneostraat. Voor de Sumatrastraat en Lombokstraat werken we het plan voor sloop/nieuwbouw verder uit, dit kost tijd.

Meer over dit project

Delft - Piersonstraat e.o.

De 44 eengezinswoningen aan de Piersonstraat, Roellstraat, Kappeyne van Coppellostraat en de Tak van Poortvlietstraat overwegen wij om op te knappen. Samen met een onderzoeksbureau (en aannemer) gaan wij onderzoeken wat er mogelijks is om de woningen te verbeteren zodat ze weer jaren meekunnen.

Meer over dit project

Zoetermeer - EGW Palenstein

In de wijk Palenstein in Zoetermeer willen we 74 eengezinswoningen aardgas vrij maken en verbeteren. Palenstein is een wijk in Zoetermeer met eengezinswoningen en flats die in de jaren 60 is gebouwd.

Meer over dit project

Welke stappen zijn nodig voordat we aan u een renovatie beginnen?


Tijdens onze renovatieprojecten proberen we onze huurders uit te leggen welke stappen we moeten nemen tijdens een project. We snappen dat dit veel is. Daarom leggen we in deze animatie uit welke stappen er nodig zijn voordat we aan de werkzaamheden beginnen.