Renovatie en onderhoud

We zetten ons in voor goed onderhouden woningen. Hieronder onze renovatie- en onderhoudsprojecten waar we nu bezig zijn. Zodra wij plannen hebben om uw woongebouw of straat te renoveren, ontvangt u een brief van ons.

Delft - Indische buurt Noord

Het wooncomfort en de energieprestatie van de woningen in de Indische buurt ten noorden en zuiden van de Brasserskade, voldoen niet aan de woonwensen en eisen van deze tijd. De komende jaren willen wij de Indische buurt weer toekomstbestendig maken.

Meer over dit project

Delft - Javastraat, Celebesstraat en Vrijenbanselaan

In de Javastraat, Celebesstraat en Vrijenbanselaan gaan we groot onderhoud uitvoeren. Welke werkzaamheden nodig zijn, zijn we nog aan het onderzoeken.

Meer over dit project

Delft - Lodewijk van Deysselhof

In 2022/ 2023 willen we de woningen in woongebouw Lodewijk van Deysselhof opknappen. Dit woongebouw staat in de wijk Voorhof in het zuiden van Delft. Lodewijk van Deysselhof bestaat uit 132 drie- en vierkamerappartementen.

Meer over dit project

Zoetermeer - EGW Palenstein

In de wijk Palenstein in Zoetermeer willen we 74 eengezinswoningen aardgas vrij maken en verbeteren. Palenstein is een wijk in Zoetermeer met eengezinswoningen en flats die in de jaren 60 is gebouwd.

Meer over dit project

Zoetermeer - Van Aalstlaan

De 160 appartementen aan de Van Aalstlaan in Zoetermeer gaan we mooier, veiliger en duurzamer maken. De woningen krijgen een nieuwe uitstraling die past bij deze tijd.

Meer over dit project