Jaarlijkse huurverhoging

Per 1 juli 2024 verhoogden wij uw netto huurprijs.
Bezwaar maken tegen de huurverhoging van 1 juli 2024 is niet meer mogelijk. U kon uw bezwaarschrift tot en met 30 juni 2024 bij ons indienen.

Klik op wat u huurt voor meer informatie.

Woning Bedrijfsruimte Parkeerplaats, garage of berging

Informeren Belastingdienst

Wij geven uw nieuwe huurprijs door aan de Belastingdienst. Net zoals in 2023 leidt de aangepaste huurprijs in 2024 wél direct tot een aanpassing van de huurtoeslag. De huur, zoals die geldt per 1 juli 2024, wordt met ingang van dit jaar door de Belastingdienst ook werkelijk meegenomen bij de voorschotberekening vanaf 1 juli 2024 voor de huurtoeslag. Eind van het jaar kijkt de Belastingdienst of er nog tussentijdse wijzigingen in de huurprijs zijn. Ze maken dan een definitieve berekening over 2024 en passen de huurtoeslag aan als dit nodig is. U bent als huurder zelf verantwoordelijk dat de Belastingdienst de juiste gegevens van u heeft. Bekijk hier uw rekenhuur.

Let op: Is uw huur gewijzigd? Controleer uw huur altijd en voorkom terugbetaling. Pas uw huurtoeslag direct aan als het niet klopt! Wijzigingen doorgeven

Vragen over het huurbeleid van Stedelink in 2024

Ieder jaar passen wij de netto huur - dat is de kale huur zonder servicekosten - aan. Hoeveel we uw huur aanpassen, hangt af van wat u van ons huurt, uw huidige huurprijs en soms ook van hoeveel u verdient.

Lees meer